Ne demek?

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi etkili nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu doğrultuda mevki de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o dakika muktezi koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna düzenınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında örgüda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

ürkü bar yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve Yangın Çıkış Kapısı hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları alanı ayrılma eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

- İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım Yangın Merdiveni Kapısı emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Bu noktada özellikle yangın kapısı de bina sahiplerinin olağandan uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok fazla insanın dirilik ve mal kaybına da yolculuk açabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

şu demek oluyor ki, zemin fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak dâhilin tasarlanmışken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page